Prapaskena

Kjo është 15-vjeçarja Klarisa Gjoka që ndërroi jetë nga shpërthimi i gazit në Velipojë

Publikuar: 16/07/2021

‘Prapaskena’ ka siguruar foto të 15-vjeçares Klarisa Gjokës, e cila ndërroi jetë në Itali, vetëm pak ditë pas vdekjes së motrës së saj Danjela Gjoka.

15-vjeçarja Klarisa Gjoka, u dërgua, bashkë më motrën, mamanë dhe vëllain, në Itali për mjekim më të specializuar pas shpërthimit të bombolës së gazit në Velipojë.Më të lexuarat