Prapaskena

Integrimi i Shqipërisë në BE, Soreca: Kushtet janë përmbushur! Po presim me padurim…

Publikuar: 31/05/2021

Ambasadori i BE në Tiranë Luigi Soreca thotë se kushtet e vendosura për integrimin e Shqipërisë në BE janë përmbushur dhe ka ardhur koha për ta bërë atë hap.

Reagimi në twitter

“Evropa është këtu dhe këtu është Evropë! Tani po presim me padurim fillimin e bisedimeve të pranimit. Kushtet janë vendosur dhe janë përmbushur. Ka ardhur koha për ta bërë atë hap”, tha Soreca.

Shqipëria pret mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare për nisjen e negocitave për t’u integruar në BE.Më të lexuarat