Prapaskena

Përplasja e Metës tek zyrat e FRD-së:Rama: Ishte një shfaqje klinikisht e rëndë, ka çrregullime mendore të dukshme

Publikuar: 13/03/2021

Kryeministri Edi Rama ka komentuar edhe sjelljen e presidentit Ilir Meta një ditë më parë pas përplasjeve në selinë e FRD-së.

‘Vaksinën për tërbimin nuk e kemi për fat të keq dhe do të na duhet të bashkëjetojmë për nje fare periudhe. Mundin e kundërshtarëve të dukshëm e kemi më të lehtë. Më lejoni që mos të bëj asnjë koment, sepse jemi në kushtetet një shfaqje që është klinikisht e rëndë dhe që kërkon solidaritet njerëzor më këdo qoftë dhe jo më me presidentin e Republikës që ka çrregullime mendore të dukshme.’- tha RamaMë të lexuarat