Prapaskena

Dy ministra dhe dy kryebashkiakë dëshmojnë sot për aferën e Inceneratorëve

Publikuar: 21/02/2022

Në orën 10.30 pritet te nise Komisioni Hetimor kur është thirrur për të dëshmuar administratorja e Inceneratorit të Tiranës Ariola Kodra. Kujtojme se zonja Kodra nuk është paraqitur në tre thirrje të Komisionit. Ligji parashikon shoqërim me forcë nga Policia e Shtetit e personave që refuzojnë dëshminë në Komisionin Hetimor.

Në orën 13.00 janë thirrur të dëshmojne:

Emiriana Sako – Kryetare e Bashkisë Durrës.

Shkëlqim Cani – Ish- Ministër i Financave.

Belinda Balluku – Ministre e Infrastrukturës dhe Transportit.

Armando Subashi – Kryetatr i Bashkisë Fier.

Arben Ahmetaj – Zv. Kryeministër dhe ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave.Më të lexuarat