Prapaskena

Shqipëria do të “ngrijë”, termometri do të shënojë -23 gradë Celsius në këto zona

Publikuar: 20/01/2022

Vendi ynë do të përfshihet nga temperatura ekstremisht të ulta duke filluar nga dita e nesërme.

I gjithë rajoni pritet të “ngrijë” për shkak të rrymave ajrore të ftohta që vijnë nga veriu i kontintetit, ndërsa në Shqipëri pritet të shënohet edhe temperatura më e ultë e këtij viti, -23 gradë Celsius.

Stacionet meteorologjike ndërkombëtare raportojnë se zona më e ftohtë gjatë këtyre ditëve do të jetë ajo mes Librazhdit dhe Bulqizës, ku në fshatrat Klenjë, Qarrishtë dhe Okshin pritet që termometri të zbresë deri në -23 gradë Celsius.

Edhe në zonat bregdetare do të kemi një ulje të ndjeshme të temperaturave ku në qytetin e Vlorës termometri do të shënojë nën zero, ndërsa në Durrës do të jetë vetëm 1 gradë Celsius.Më të lexuarat