Prapaskena

PARALAJMËRON qytetari te ‘5 Maji’: Kemi kallash dhe benzinë, kapim Veliajn në bllok

Publikuar: 19/01/2022

Një prej qytetarëve i cili preket nga shembja e banesave te zona e ‘5 Majit’ në Tiranë ka paralajmëruar se mund ti hedhin acid kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliajt. Ai tha se çdo njëri prej tyre ka në banesë një kallash të fshehur apo një benzinë. Ai tha se nuk është vështirë të gjendet se ku ndodhet Veliaj, të shkojnë të maskuar duke i hedhur acid në fytyrë.

Çdo kush e ka një kallash të fshehur dhe një benzinë, kur të dali Veliaj në bllok nuk është vështirë ti dalim me kapuc dhe ti hedhim acid në fytyrë.’– tha një prej banorëve të cilit do ti shembet banesa sot.Më të lexuarat