Prapaskena

143 kg kokainë me imazhin e Escobar, lirohet aksioneri i kompanisë

Publikuar: 18/01/2022

Lirohet nga burgu Erjon Peti, i arrestuar në prill për trafik ndërkombëtar të lëndëve narkotike. Ai u arrestua bashkë me Klajdi Xibrakun.

Në kontejnerin e kompanisë u sekuestruan 134 kg kokainë të paketuara dhe të stampuara me profilin e Pablo Eskobarit.

Ka qenë gjygntarja e apelit Durrës Anita Mici e cila ka pranuar kërkesën e avokates së Petit, duke e lenë pa asnjë masë shtërnguese.

Ndërkohë të njëjtën rrugë ligjore pritet të ndjekë edhe Klajdi Xibraku.

Erion Peti dhe Klajdi Xibraku nga Tirana, që të dy janë aksionerë të kompanisë së eksportit të frutave e quajtur “Masabi Fruits”, ku në prill të vitit të kaluar.Më të lexuarat