Prapaskena

Përfundon numërimi për votat e referendumit, priten rezultatet finale

Publikuar: 18/12/2021

Ka përfunduar procesi i numërimit në të gjitha qarqet e vendit. Tashm,ë pritet që Komisioni i Organizimit të Kontrollit dhe Operacioneve Elektorale me në krye Berishën të mblidhen në selinë blu dhe në një konferencë për mediat, të shpallin rezultatin e votimeve për shkarkimin e Bashës.

Njoftimi i Plotë:

Komisioni I Organizimit të Kontrollit dhe Operacioneve Elektorale informon që në orën 20.00 është mbyllur e numurimi në Qendrn e funditnë Shqipëri, QV Shkodër 2.

Komisioni po pret procesverpalet e fundit për të dalë në një rezultat përfundimtar të votimit për referendumin.Më të lexuarat