Prapaskena

Ushtria izraelite publikon videon: Si i kanë shkatërruar me bombardime tunelet e Hamasit

Publikuar: 19/05/2021

Sistemi i tuneleve nëntokësore në Gaza ka qenë në shënjestër të forcave të armatosura izraelite gjatë 24 orëve të fundit, duke e konsideruar atë një goditje të madhe në rrjetin e korridorit palestinez.

Deri më tani, ushtria izraelite pretendon se ka shkatërruar me zjarr artilerie dhe nga ajri, më shumë se 100 kilometra, rrjetin e tuneleve të quajtur nga palestinezët “metro” dhe është i vlefshëm për ta për lëvizjen e municioneve dhe njerëzve.Më të lexuarat