Tag : Ceno klosi

KryesorePolitikëPrapaskena

U nis të vinte gjobë, por Irfan Hysenbelliu përfundon në prokurori për vjedhje masive, 1.7 milionë euro borxh Tatimeve, evazion dhe mashtrim, ja pse silmonte Ceno Klosin dhe Gazhelin

prapaskena
U nis për të detyruar tatimet dhe doganat që t’i ngrinin traun dhe t’i hiqnin borxhet, por Irfan Hysenbelliu mund të përfundojë në burg dhe...