KryesoreSociale

Flamur Golemi i Gjirokastrës jep me koncension nevojtoren e vetme publike një trafikanti droge, 500 për të bërë urinën

PPP-ve famëkeqe nuk i ka arritur t’i ashpëtojë as nevotorja e vetme publike në Gjirokastër, në pjesën muzeale te amfiteatri.

Prapaskena mëson se kryetari i Bashkisë Gjirokastër Flamur Golemi ka dhënë për 25 vjet me koncension një trafikanti droge WC-në e vetme të qytetit.

Vendimi po mbahet i fshehtë për shkak të afrimit të zgjedhjeve vendore të 14 majit.

Sipas vendimit skandaloz, çdo qytetar apo turist, për të krye shërbimet e shkurtra në nevotoren e qytetit, duhet të paguajë 500 lekë të vjetra. Për shërbimet e gjata, ende nuk dihet.

Paratë do t’i mbledhë një nga trafikantët e njohur të drogës, i cili do t’i japë pjesën më pas Golemit, minimalisht me sasi votash.

Me vendosjen e këtij çmimi, disa qytetarë, për të kursyer para, pritet të urinojnë te busti i Hasan Xhikut, i cili ngriti pa pagesë flamurin në 4 dhjetor 1912.

Postet e fundit

Atentati në Vlorë / Viktimat janë Shpati Lena dhe Hakim Xhezo, lidhja me vrasjen e Arben Beqirajt në 2019

prapaskena

Martin Arapi tradhton Romina Pulajn, shefja në burg, bandilli me dashnore të reja nga Igumenica në Tiranë, ja pse nuk arrestohet

prapaskena

Endri Mullai 2.4 milionë USD tender për ushtarin e Talo Çelës (Gentian Sharrën), lidhjet e bandës me Agjencinë e Tenderave në Ministrinë e Brendshme

prapaskena