Prapaskena

Djalin ia vrau fqinji/Babai i Mateos:Si më djeg zemra mua, ashtu çika të bëhet ai

Publikuar: 18/11/2021

Të shumtë në numër familjarët e Mateos, 8-vjeçarit që u vra dhe u gropos nga fqinji i tij, Klodian Çalamani ndodhen sot para gjykatës ku pak minuta më herët kanë hyrë me forcë në këtë institucion.

Të pranishëm dhe para gjykatës janë edhe nëna dhe babai i të miturit

I prekur i ati i viktimës kërkon drejtësi.  “Si më djeg zemra mua, ashtu çika çika të bëhet ai.”. kështu deklaron ai  nga ambientet e gjykatës së Fierit.

Ndërkohë nga momenti në moment pritet të vijë në ambientet e gjykatës ku do të përballet me trupin gjykues Klodian Çalamani, për të cilin do të jepet masa e sigurisë.Më të lexuarat