Prapaskena

Ndryshime në qeveri/ Kush janë zv.ministrat që largohen dhe ata që marrin detyrën (Emrat)

Publikuar: 13/10/2021

Emërime të reja në kabinetin e qeverisë “Rama 3”.

Vilma Bello është emëruar zv/ministre e re e Turizmit, ndërsa Enio Civici do të jetë zv/ministër në ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Denada Seferi emërohet zv.ministre e Shëndetësisë, duke zëvendësuar Bardhylka Kospirajn.Më të lexuarat