Prapaskena

Basha është kërcënuar me sanksione”, Berisha deklaron çfarë do të bëje pas vendimit për largimin nga grupi: Do bëj gjithçka me çdo demokrat dhe shqiptar për të …

Publikuar: 09/09/2021

PD e kanë themeluar studentë, intelektualë dhe punonjës shqiptarë, në kulmin e izolimit. Kanë vendosur parimin e lirive dhe të drejtave njerëzore. Sot Lulzim Basha, nën presionin e madh të lotimit korruptiv Rama-Soros, shpall një vendim më të paligjshëm në historinë e pluralizmit shqiptar. Një gjë të siguroj, që Sali berisha do të bëjë gjithçka me çdo demokrat dhe shqiptar për të rivendosur sovranitetin e PD-së të cilin sot Lulzim Basha mund të kishte dhënë 5 herë dorëheqjen para se ta shkelmonte me këtë mënyrë.Më të lexuarat