Prapaskena

A ka marrëveshje të fshehtë Rama-Basha? Berisha qesh me ironi: Ne kemi para ujkun, ti thua gjurmën

Publikuar: 09/09/2021

Berisha: Nesër do të shkoj në parlament. Shqipëria është bërë republika e George Sorosit. A do bëj parti timen? Këto që të thashë, një gjë të sigurojë. Berisha do të bëjë çdo gjë me çdo demokrat dhe çdo shqiptar. Basha mund të kishte dhënë 5 herë dorëheqjen sesa të bënte këtë.

Kur Basha krasiti figurat e PD, Berisha heshti, sot iu erdhi radha?

Berisha: Për të gjitha veprimet unë ia kam thënë disaprovimin tim.

A ka marrëveshje e fshehtë Rama Basha?

Berisha: *qesh. Ne kemi para ujkun, jo gjurmën.Më të lexuarat