Prapaskena

Ishin kthyer në ‘tmerrin’ e bizneseve, shihni momentin kur 3 të mitur hyjnë për të vjedhur në zyrat e OSHEE

Publikuar: 24/05/2021

Publikohet videoja e grabitjes se një zyre OSHEE në zonën e Laprakës në Tiranë. Mesohet se autorë të vjedhjes janë 3 të mitur të moshave 13-14 dhe 15 vjeç të cilët rezultojnë të ishin shndërruar në tmerrin e bizneseve në zonën e rrugës se Durrësit dhe zonës së Laprakës.

Deri me tani janë provuar dhe 2 vjedhje te tjera të cilët mendohet se kanë pas të njëjtin autorë. Të miturit u identifikuan dhe proceduan penalisht nga komisariati nr.3 pasi për shkak të moshës nuk mund të arrestohen.

Të miturit u identifikuan dhe proceduan penalisht nga komisariati nr.3 pasi për shkak të moshës nuk mund të arrestohen.Më të lexuarat