Prapaskena

Universitetet hapen vetëm për provimet, nuk ndryshon ora policore

Publikuar: 05/05/2021

Komiteti Teknik i Ekspertëve vendosi këtë të mërkurë që të lejohet hapja e auditorëve të universiteteve vetëm për procesin e konsultimeve dhe sezonin e provimeve.

“Në vijim të situatës epidemiologjike me kërkesë së Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve do të lejohet hapja e auditorëve të universiteteve vetëm për procesin e konsultimeve dhe sezonin e provimeve sipas një kalendari miratuar sipas MARS dhe gjithashtu universitetet duke garantuar një plan të konsultimeve dhe duke siguruar zbatimin rigoroz të protokolleve shëndetësore”.Më të lexuarat