Tag : Mashtrimi

InvestigimKrim & KorrupsionKryesore

Letrat / Bashkim Ulaj korrupsion me Shkëlqim Leskajn, tenderin 3 milionë euro e mori Gener 2, punimet Shkëlqim e Mirel Elmazaj. Kriteret abuzive siç i donte Baçi

prapaskena
Oligarku Bashkim Ulajt ka blerë dhe korruptuar ish drejtorin e Ujësjellësit të Vlorës, Shkëlqim Leskajn, i cili i ka dhënë në mënyrë të paligjshme dhe...
InvestigimKryesore

Si mashtruan burri i Xhaçkës, Xhillari, Dulaku, Luan Muça, Gjoka, Lenc Gjikuria e Shpëtim Shijaku për investimin 1.5 miliardë euro duke zhvatur qindra mijëra m2 tokë në bregdet me vendim qeverie, kanë vetëm disa kredi qesharake

prapaskena
Nga Ola Xama Dy vendas të Bashkisë së Himarës, Milo dhe Florenc Gjikuria, përfituan 9157 m2 tokë shtetërore në vijën bregdetare të Gjilekës pranë fshatit Dhërmi....