Tag : Kontrata

InvestigimKrim & KorrupsionKryesore

Letrat / Bashkim Ulaj korrupsion me Shkëlqim Leskajn, tenderin 3 milionë euro e mori Gener 2, punimet Shkëlqim e Mirel Elmazaj. Kriteret abuzive siç i donte Baçi

prapaskena
Oligarku Bashkim Ulajt ka blerë dhe korruptuar ish drejtorin e Ujësjellësit të Vlorës, Shkëlqim Leskajn, i cili i ka dhënë në mënyrë të paligjshme dhe...
InvestigimKrim & KorrupsionKryesore

Nazif Bajrami kapet duke vjedhur me Gledian Llatjan paratë e Elbasanit, gruaja e tij ishte nënkryetare e bashkisë, mbi 50 milionë euro tendera korruptivë, zbulohet edhe Olta Sharra

prapaskena
Nuk i mjaftojnë mbi 50 milionë euro tendera me paracaktim, në konflikt interesi dhe me oferta fituese sa fondi limit, por mashtron edhe me zbatimin...
InvestigimKryesorePolitikë

Emrat / Grupi i Haki Çakos që bëri letrat e tenderit fiktiv 4 mln euro për fikjen e zjarreve me helikopter, këshilltari i Peleshit ndryshoi 2 faqe në kontratë gatë një fundjave për çorientuar SPAK-un

prapaskena
Gentian Shakulli, Kujtim Laçka, Brisilda Sina, Andi Pogaçi dhe Leonard Qyra dhe një përgjegjës sektori për buxhetin P.K, janë zyrtarët Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile,...