Tag : Gjergj luca

InvestigimKryesorePrapaskena

‘Gjobat’ e Elvi Fundos, Bashkim Ulaj 2 milionë lekë në muaj, Veliaj 700 mijë, Dionis Teqja 3 milionë, Klod Allajbeu 850 mijë, ja sa lekë i japin nga Sokol Meqemeja, Theodhoro Çami, Gjergj Luca tek ‘mamuthi’ Maho

prapaskena
Disa nga të ashtuquajturit oligarkë që kanë përfituar prona dhe para publike nga pushteti i Rilindjes, paguajnë ish zyrtarin e PD-së, Elvi Fundon, i cili...
AktualitetKrim & KorrupsionKryesore

Petrit Maho dhe Gjergj Luca ‘blejnë’ Elvi Fundon, i japin 6 milionë lekë në muaj për lëpirje, Maho mori 233 tendera korruptivë në shëndetësi

prapaskena
Biznesmenë dhe të ashtuquajtur oligarkë pranë Rilindjes që kanë përfituar miliona euro para publike, koncensione dhe prona, paguajnë çdo muaj ish zyrtarin e Partisë Demokratike,...
AktualitetKryesorePolitikë

Skandal / Rama do konsultohet për presidentin e ri me Lindën, Gjergj Lucën, Armand Dukën, Konsullatën Greke dhe Shoqatën e Dentistëve

prapaskena
Maxhoranca socialiste ka bërë pjesë të konsultimeve për zgjedhjen e Presidentit të ri të Republikës edhe bashkëshorten e kryeministrit Edi Rama, Linda Ramën, mikun e...