Prapaskena

Politikë

Adriana Kalaja: Sot jemi pak, por po të na vijnë edhe analistët tanë, bëhemi më shumë

Publikuar: 19/04/2024


Në përfundim të protestës para Bashkisë së Tiranës, Adriana Kalaja u ka drejtuar një thirrje dëshpërimi analistëve që komentojnë pro opozitës nga studiot televizive, duke u kërkuar atyre t’I bashkohen herës tjetër.

Duke vënë re se protesta u bojkotua për të tretën herë nga qytetarët, Kalaja tha: Ju ftojmë të gjithëve, ne do të jemi këtu. Edhe ju që na ndiqni nëpërmjet televizorit. Kam një thirrje shumë të veçantë për të gjithë analistët dhe që kanë hall që ne jemi pak. Hajdeni dhe ju të bëhemi shumë”.Më të lexuarat