Prapaskena

Pa kategori

Kush janë tetë prokurorët që garojnë për të qenë pjesë e SPAK

Publikuar: 16/10/2023

Janë tetë prokurorë që kanë hyrë në garë për të qenë pjesë e Strukturës së Posaçme, SPAK, duke kandiduar pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Tre prokurorë që synojnë një nga tri vendet e lira në SPAK, ushtrojnë detyrën në Prokurorinë e Tiranës, dy në Prokurorinë e Durrësit, një në Vlorë dhe një tjetër në Elbasan, si dhe një tjetër pranë Prokurorisë së Përgjithshme.

Afati për të kandiduar për të qenë pjesë e Prokurorisë se Posaçme, mbyllet në orën 00:00 të kësaj të hëne.

Kandidatet

Ndini Tavani, prokuror në Prokurorinë e Tiranës

Sonila Muhameti, prokurore në Prokurorinë e Tiranës

Bledar Maksuti, prokuror në Prokurorinë e Tiranës

Anita Jella, prokurore në Prokurorinë e Durrësit

Pali Deçolli, prokuror në Prokurorinë e Durrësit

Albert Kuliçi, prokuror në Prokurorinë e Vlorës

Kreshnik Ajazi, prokuror në Prokurorinë e Elbasanit

Olsi Dado, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme

 Më të lexuarat