Tag : Aleksander sadikaj

AktualitetKrim & KorrupsionKryesore

Edmond Papaj i vendosi bombën në Sarandë Aleksandër Sadikajt dhe e ftoi për drekë në Tiranë, mori porosi nga Athina për ta hedhur në erë, shokët e Sadikajt e zbuluan dhe morën hak, ja si nisi lufta

prapaskena
Gjithçka dyshohet se nisi me tradhti dhe keqkuptime mes një grupi të trafikut të drogës që vepronte në Shqipëri, por që komandën e kishte në...