Prapaskena

Dosje rozë

Erion Isai krijon haremin me çuna në bashki, harbime, korrupsion e pazare, si u vardiset djemve, sherr me të dashurat e tyre

Publikuar: 03/11/2023

Meshkujt me zë të çuditshëm kanë përparësi për t’u bërë pjesë e ekipit të kryetarit të Bashkisë së Kolonjës, Erion Isai, për ‘tranformimin’ e Ersekës.

Isai, i njohur si ‘Çuçka e Kolonjës’, ka krijuar dhe po konsolidon një harem me djem në bashki, duke u bërë i pari kryebashkiak që diskriminon gratë dhe vajzat, pasi jo rastësisht rreth 60 e administratës janë burra.

Prirjet dhe orientimi i Çuçkës drejt djemve është reflektuar edhe në politikat e tij të rekrutimit të punonjësve të rinj në Bashkinë Kolonjë, një njësi vendore e zhytur në harbime, korrupsion me tenderat, aferat deri tek drutë e zjarrit dhe pazare.

Po të hysh në Bashkinë e Kolonjës syri të shikon vetëm çuna të krehur, gagarelë dhe laca.

Me ardhjen e Çuçkës gratë dhe vajzat janë rralluar duke shkuar drejt ‘zhdukjes’.

Edhe në aktivitete të ndryshme, inagurime, inspektime, ceremoni, nderime, koncerte, shfaqje etj., të Bashkisë Kolonjë, dominon prezenca e meshkujve.

Prapaskena ka parë një sërë mesazhesh që konfirmojnë se Erion Isai ngacmon seksualisht dhe u vardiset djemve.

Isai është bërë edhe më këmbëngulës dhe arrogant pas zgjedhjes si kryebashkiak, duke menduar se pushteti i jep përparësi.

Nga komunikimet e siguruara, Isai kërkon të fusë në shtrat djem të moshave të ndryshme.

Për shkak të mesazheve me përmbajtje erotike që u ka nisur disa djemve, kryebashkiaku i Kolonjës është përfshirë në debate dhe sherr me disa vajza në Tiranë, të cilat ishin të dashurat e djemve që ngacmonte Isai.

Fillimisht, kryebashkiaku i Kolonjës ka tentuar ta kalojë me shaka si gaztor që është, por vajzat e kanë paralajmëruar në mënyrë të qartë që të mos u vardisej të dashurve të tyre.

Kryebashkiaku i Kolonjës, Erion Isai, ka tentuar të joshë edhe një gazetar të njohur, ndërsa ka shprehur pëlqim për Beartin e Për’puthen.

Ky i fundit ka mbetur i befasur nga përmbajtja e mesazheve.

Flirti i Isait me djemtë ka sjellë mosmarrëveshje me bashkëshorten e tij, Ajlin Petrela. Kjo e fundit mësohet se është larguar nga banesa.

Kryebashkiaku i Kolonjës jeton vetëm prej disa muajsh në apartamentin që i ka dhënë Gentian Sula për tenderin korruptiv të ujësjellësit.

Teksa bashkëshortja është larguar dhe jeton në apartamentin e parë, Çuçkën e vizitojnë herë pas here djem misteriozë në apartamentin që i ka dhënë Gent Sula.

Ata futen përmes një tuneli në objektin Flutura, Kodra e Diellit 2, ndërsa ngjiten me ashensor tek apartamenti e kryebashkiakut.

Djem misteriozë dhe fytyra të reja shfaqen tek tuneli dhe marrin ashensorin.

Shkalla e hyrjeve ka marrë edhe emrin Shkalla e Pasionit, pikërisht për shkak të zhvillimeve me sfond mediatik.

Në atë shkallë banojnë edhe drejtues të lartë policie, një yll televizioni, ish deputetë, drejtorë, këngëtarë të famshëm etj.

Një pjesë e tyre janë të shqetësuar dhe të bezdisur nga fytyrat e reja dhe zhurmat që vijnë nga tuneli dhe banesa e kryebashkiakut Erion Isaj.

Dëshmitarë të këtyre skenave janë edhe roja i turnit të tretë si dhe shoferi i Çuçkës.

Në disa raste, marrin ashensorin për tek kati i apartamentit të Çuçkës edhe grupe djemsh!

Oligarku Gentian Sula, i cili financon Syrin e Familjes Berisha, është sinjalizuar për këto zhvillime dhe zhgënjimin e VIP-ave që banojnë tek objekti Flutura, por i ka ‘duart e lidhura’, pasi Çuçka i ka dhënë tenderin korruptiv 3.5 milionë euro për ujësjellësin, ku Sula ka marrë paratë pa bërë asgjë.

Më të lexuarat