Tag : Pagesa

KryesorePolitikëPrapaskena

Pëllumb Salillari rekruton 20 prokurorë dhe gjyqtarë, deri në 10 mijë euro pagë mujore për ta mbrojtur nga drejtësia, 25 vite vjedhje dhe shkatërrim pa u ndëshkuar

prapaskena
Oligarkët dhe grupet kriminale vijojnë të kenë njerëzit e tyre në sistemin e drejtësisë, pavarësisht veprimit të ligjit të Vetingut, i cili ka ‘kositur’ një...