Kategoria: Memorie

memorie

KryesoreMemorie

Gazetarja e mafies Sonila Meço që shet moral duke u paguar me paratë e pista të Shkëlzenit. Si e zhduku reportazhin për vilën e Monikës me 11 tualete

prapaskena
Nuk dihet me saktësi nëse krimi dhe korrupsioni shkon pas Sonila Meços apo Sonila Meço rend pas krimit, korrupsionit dhe pastrimit të parave. Çdo gazetar...
KronikeKryesoreMemorie

Mbi 10 të vrarë / Kush është Hulk Dedja, i biri i ish të fortit të Burrelit, kanosi një person, saga e vrasjeve mes fiseve Kolaj, Canameti dhe Xhetani

prapaskena
Policia ka shpallur në kërkim 29-vjeçarin Hulk Dedjan, të riun me precedent të theksuar kriminal, i dënuar më parë për vrasje të mbetur në tentativë...
Krim & KorrupsionKryesoreMemorie

Vrasësit më famëkeqë me pagesë, nga Dritan Rexhepi, killeri i Çapjave, Julian Sinani, te Nuredin Dumani e Adriatik Coli: Si kanë vepruar dhe si u penduan

prapaskena
Zakonisht, ata nuk kanë asnjë njohje me shënjestrën. Në fillim lidhin një kontratë të pashkruar me një ndërmjetës. Rrallë ndodh që kontrata të lidhet direkt...