Kategoria: Kronike

Kronike

KronikeKryesoreMemorie

Mbi 10 të vrarë / Kush është Hulk Dedja, i biri i ish të fortit të Burrelit, kanosi një person, saga e vrasjeve mes fiseve Kolaj, Canameti dhe Xhetani

prapaskena
Policia ka shpallur në kërkim 29-vjeçarin Hulk Dedjan, të riun me precedent të theksuar kriminal, i dënuar më parë për vrasje të mbetur në tentativë...