Prapaskena

Pa kategori

Çfarë ndodhi midis vajzave? Erjola dhe Rikja i bërtasin në fytyrë njëra-tjetrës: Të dh**** ty! 

Publikuar: 04/04/2024


As pasditja e sotme nuk ka kaluar e qetë në shtëpinë e “Big Brother Vip”. Këtë herë kanë qenë Erjola dhe Rikja ato që kanë debatuar me tone të larta dhe ofendime, ndonëse gjatë qëndrimit në shtëpinë më të famshme i kemi parë të shkojnë mirë me njëra-tjetrën.

Teksa ndodheshin në oborr, Erjola i thotë Rikes se sa herë bëhet fjala për finalistë përfshin edhe Rozën teksa shtrembëron dhe situatat. Debati mes vajzave degradoi më pas në tone të larta dhe ofendime.

Pjesë nga debati: 

Erjola Doçi: Mos i shtrembëro situatat. Turp të të vijë. Sa herë bëhet fjala për finalistë më përfshin edhe Rozën

Rike Roçi: Mos më bërtit se nuk ta kam frikën.

Erjola Doçi: Ça të të lë të flasësh

Rike Roçi: Ju dhjefsha lojën

Erjola Doçi: Të dhjefsha ty.

Rike Roçi: Vazhdo fol me veten se nuk dua të të flas. Nuk ta ka njeri frikën ta dish.

https://www.instagram.com/reel/C5WMzWFMwDY/?igsh=aWV0aGZjY2l0N3lh

Erjola Doçi: Me kërcënim kujdes se nuk jam Meritoni. Me debate me Rozën mos më përfshi. Kjo është shoqe me Rozën mos të më përfshijë.

Julian Deda: Ça bërtisni si me qenë në pazar. Po dilni keq të dyja.Më të lexuarat