Audiopërgjimi i Elvi Fundos dhe Anila Bashës duke vendosur gjoba si Shullazi: Ka 5 muaj që të kërkoj lekë, hajde në zyrë ndryshe…

Elvi Fundo është pronar i portalit CNA, me administrator Xhovan Shyti, ndërsa Anila Basha është pronare dhe administratore e portalit Neës Bomb. Anila Basha është një gazetare e mirëfilltë edhe pse herë pas here ka punuar si këshilltare ministrash dhe kryebashkiakësh. Elvi Fundo është një ish zyrtar i PD-së, ish subjekt i deklarimit të pasurisë. … Continue reading Audiopërgjimi i Elvi Fundos dhe Anila Bashës duke vendosur gjoba si Shullazi: Ka 5 muaj që të kërkoj lekë, hajde në zyrë ndryshe…