Prapaskena

Ekonomi

A po falimenton BKT? Bllokohen pagesat dhe automatët. Drejtori turk me 7 gra, Sejko dhe karagjozi Brumbulli dëfrehen

Publikuar: 12/03/2023

E shtuna ka kapur “peng” të gjithë klientët e BKT. Askush nuk përdor dot paratë e veta të futura në BKT.

Nëpër dyqane, restorante, spitale, karburante, kush ka kartë krediti ose debiti BKT-je, nuk e përdor dot.

Çfarë ka ndodhur?

Është hakuar sistemi i pagesave nga “iranianët”?

Kanë mbaruar paratë cash, apo ka falimentuar BKT?

Nuk është lajm i paimagjinueshëm kur dhe në SHBA dje falimentoi në Kaliforni Banka Silicon Valley. Fakti është që njerëz të irrituar nuk tërheqin dot e as nuk kryejnë dot pagesa me paratë e tyre nëpërmjet BKT.

Askush nuk përgjigjet. Mijëra klientë të BKT sot mbetën pa asnjë lek në xhep.

Drejtorit turk me 7 gra Seyhan Pencablıgil as i bëhet vonë për paratë e shqiptarëve.

Ku po dëfrehet Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko? Po karagjozi grekofil Spiro Brumbulli?

Kush do dalë sot para shqiptarëve të irrituar të sqarojë përse ata nuk marrin dot paratë e veta nga BKT?Më të lexuarat