Muaj : February 2023

Krim & KorrupsionKryesore

Pas SHBA-ve, Anglia pritet të shpallë non grata Ylli Ndroqin. A do gënjeje sërish se e kanë ngatërruar me Sandrin? Si i vuri gjobë Vasil Naçit me median e drogës 

prapaskena
Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë, Alastair King-Smith, paralajmëroi disa ditë më parë se brenda këtij viti do të ketë të tjerë politikanë dhe...
Krim & KorrupsionKryesorePrapaskena

Njihuni me Spiro Brumbullin nga ekspert kooperativash në merimangë e mafies bankare, lidhjet me BKT, NGB, ABI Bank dhe tigrin e financave

prapaskena
Minoritari” nga Muzina e Sarandës, Spiro Brumbulli, nga ekspert i ekonomisë dhe industrisë socialiste në kohën e “Enverit”, në demokraci është konvertuar në ekspert të...