Prapaskena

Aktualitet

Balla: Fasha 800 kWh nuk do të aplikohet as në muajin nëntor

Publikuar: 31/10/2022

Fasha 800 kWh për orë nuk do të aplikohet as në muajin nëntor.

Lajmi është bërë me dije nga kreu i Grupit të PS, Taulant Balla, i cili në një deklaratë për mediat tha se qeveria ka vendosur që ta shtyjë fashën edhe për muajin nëntor, njëjtë si për tetorin.

“Shtyrjen edhe për muajin nëntor, edhe pse shi s’ka pasur asnjë pikë, qeveria ka vendosur se për shkak të mirëadministrimit dhe ndërgjegjes së qytetarëve shqiptarë që kanë dhënë efektet e para të uljes së shpenzimet të energjisë. Jemi ndër vendet e vetme, ku qeveria vazhdon të subvencionojë 80% të faturës. Nuk është e vërtetë. Është një opsion, por qeveria ka njoftuar në kohë Entin Rregullator se nuk do aplikohet”, tha Balla.Më të lexuarat