Muaj : September 2022

Krim & KorrupsionKryesore

Shokuese / Manastirliu u ha bukën jetimëve, paratë i ndan me Merita Sheqin, Allajbeun, Petrit Mahon, Karathanon, Doshin, Vilma Nushin, Çaushollin, Peço Vasilin, Todhen dhe klientët e tjerë

prapaskena
Kushdo që ka parë filmin “Lulëkuqe mbi mure” është prekur nga historia e trajtimit të jetimëve gjatë periudhës fashiste, megjithëse skenari ishte i mbushur me...