Prapaskena

Refuzoi strehimet për shkak të djalit të saj, ukrainasja: E vë të flejë në banjë këto ditë, vendi më i sigurtë në shtëpi

Publikuar: 26/02/2022

Olga jeton në pjesën e Bregut të Majtë të Kievit, zona e qytetit që është në lindje të Dnieper.
Djali i saj i vogël Vadim, një kopsht fëmijësh, po fle në banjë këto ditë, vendi më i sigurt në apartament.
“Unë ulem pranë tij dhe e përkëdhel kur ai frikësohet në ëndrrat e tij,” tha ajo. “Ne nuk shkojmë në strehimore, nuk garanton siguri 100% dhe mund të ndikojë në psikologjinë e fëmijës. Në shtëpi, ai fle mirë, ha dhe mendon se gjithçka është argëtuese”, tha ajo.

Olga përshkroi se kishte dëgjuar shumë shpërthime midis orës 1 të mëngjesit dhe 4 të mëngjesit të së shtunës në mëngjes që dukej sikur po vinin nga veriu.

“Është qetësi tani, tha ajo të shtunën në mëngjes. “Më në fund, mund të marr një sy gjumë.”Më të lexuarat