Prapaskena

“Amerikanët dinë çdo gjë”, Robert Papa zbulon politikanin që ka në “shënjestër” SHBA dhe plas deklaratën e fortë: Akuzohet se ka 200 mln euro pasuri…

Publikuar: 17/02/2022

Gazetari në SHBA Robert Papa komentoi zhvillimet e fundit në vend. Papa u shpreh se nuk mund të lëvrohen fonde për Shqipërinë nga Uashingtoni, ndërkohë që s’ka siguri se ndihmat s’do të vidhen.

Ai tha se nën shënjestër nga SHBA është vetë kryeministri Rama. Papa ka zbuluar se betë nga burimet amerikane është akuzuar Rama për 200 mln euro pasuri.

Nën presidencën Trump ndihma amerikane u shkatërrua. Në Shqipëri është problemi, që pa u parë që korrupsioni nuk po luftohet, nuk mund të japin ndihmë. Kur flitet për një ministër të arrestuar dhe flitet për një tjetër, nuk ka si të mos jetë një targetin e tyre Rama. Amerikanët dinë çdo gjë. Vetë nga burimet amerikane është akuzuar edhe Rama për 200 mln euro pasuri. S’mund të lëvrojnë ndihma pa qenë të sigurt që s’do vidhen”, shtoi ai për MNC Tv.Më të lexuarat