Prapaskena

Në nominim me Ilirin dhe Donaldin, Meridiani i eliminuari i radhës nga shtëpia e Big Brother Vip

Publikuar: 07/01/2022

Meridani është i eliminuari i radhës nga shtëpia e Big Brother Vip. Ai ishte në nominim me Ilirin dhe Donaldin.

Meridiani u fut më vonë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, por rrugëtimi i tij nuk ka qenë shumë i gjatë.

Ai ishte përballë dy figurave të forta, protagoniste të kësaj loje, ndërsa sot humbi mundësinë për të garuar për 100 mijë eurot.Më të lexuarat