Prapaskena

Mashtronim për të fituar para, gjykata merr vendimin për 35 të arrestuarit në Call Center

Publikuar: 27/12/2021

Këtë të hënë para gjykatës kanë dalë 35 të arrestuarit për mashtrimet me Call centerat në Tiranë.

Burime bëjnë me dije se Gjykata Penale e Tiranës në vendimin e saj ka venduar që 3 nga të arrestuarit të qëndrojnë në burg, njëri me afat 30 ditor, një është lënë në arrest shtëpie dhe 31 të tjerë kanë masën detyrim paraqitje.

Arrestimi i këryre shtetasve është bërë tre ditë më parë pas denoncimeve për mashtrim.

Referuar dëshmisë së një prej punonjësve të “Call Center-it” të FOREX, periudha e trajnimit të personave që realizonin telefonatat zgjaste 2 deri në 3 ditë, ndërsa nuk kishte asnjë kriter në lidhje me eksperiencën e punës.Më të lexuarat