Prapaskena

I preu kokën motrës shtatzënë, arrestohet adoleshenti

Publikuar: 07/12/2021

Ka rënë në prangat e policisë, vëllai që i preu kokën motrës shtatzëne në Indi. Motra fatkeqe, 19-vjeç ishte martuar me një burrë, pa pëlqimin e familjes së saj, shkruajnë mediet vendase.

19-vjeçarja ishte duke përgatitur çaj për të ëmën dhe vëllanë, në momentin kur u sulmua me drapër.

Më pas adoleshenti dhe nëna e tij janë dorëzuar në polici.

Policia dyshon se dyshja ka bërë edhe një selfie me kokën e 19-vjeçares.

BBC raporton se adoleshenti u dërgua në një shtëpi paraburgimi për të mitur, pasi avokati i tij tha se ai ishte nën 18 vjeç.

Megjithatë, një zyrtar i policisë tha se ata do ta kundërshtonin këtë pretendim në gjykatë, pasi kishin gjetur një certifikatë që tregonte se ai ishte mbi 18 vjeç.

Ndërkohë, nëna ndodhet në paraburgim.Më të lexuarat