Prapaskena

Zvarritën për vite procesin, 55 vite burg për Emiliano Shullazin dhe grupin e tij! Apeli i GJKKO lë në fuqi vendimin e Shkallës së Parë, seanca pa tensione dhe pa avokatët mbrojtës

Publikuar: 03/12/2021

Pas 83 seancash gjyqësore të zhvilluara në dy vite, nesër në 3 dhjetor 2021, Gjykata e Posaçme e Apelit  ka vendosur të dënojë me burg Emiljano Shullazit dhe grupit të tij, Gilmando Dani, Endrit Qyqja, Endrit Zela dhe Blerim Shullazit. duke lënë në fuqi vendimin e shkallës së parë.

Dënohet me 14 vite burg Emiljano Shullazi. Po kështu GJKKO vendosi 12 vite burg për Gilmando Dani, Endrit Qyqja, 10 vite burg, Endrit Zela 10 vite burg; Blerim Shullazi 9 vite burg.Më të lexuarat