Prapaskena

‘Pse më linde?’, vajza ngre padi ndaj doktorit që e solli në jetë, fiton gjyqin dhe miliona dollarë

Publikuar: 02/12/2021

“Pse më linde”!? Një vajzë 20-vjeçare hodhi në gjyq mjekun i cili e solli në jetë, me pretendimin se nuk duhet të kishte lindur kurrë, duke fituar gjyqin dhe miliona dollarë dëmshpërblim.

E reja britanike, Evie Toombes, vuan nga “Spina Bifida” dhe ka ditë që vuan shumë, duke qëndruar e lidhur në tuba për 24 orë.

Një deformim në shtyllën kurrizore që lidhur me palcën, ai shfaqet 6 muajit e parë të shtatzënisë.

Evie, vendosi të padiste mjekun, për shkak se gjatë shtatzënisë i dha këshillën e gabuar, duke mos i dhënë suplemente të acidit folik për të minimizuar rrezikun e kësaj sëmundjeje.

Gjykatësi vendosi në favor të Evie, duke thënë se Doktori duhet të kishte vepruar ndryshe me këtë rast.Më të lexuarat