Prapaskena

Lot dhe emocion, Fifi ‘rikthehet’ në shtëpinë më të ndjekur të momentit! Vëllai i madh çudit banorët

Publikuar: 02/12/2021

“Diellin e kom hup me to edhe veten…”, Fifi u rikthye në shtëpinë e “Big Brotherit” dhe emocionoi banorët.

Vëllai i madh vendosi të surprizojë shtëpinë, duke rikthyer Fifi, këtë herë përmes boksit të shtëpisë me këngën e saj më të re “Dielli”.
Disa lotuan, si Arjola, të tjerë e kënduar, ndërsa kishte edhe nga ata që u çuan në këmbë.

Sigurisht Fifi nuk u kthyer prej vërteti, pasi ishte vendimi i saj të largohej, por muzika shkon kudo….

Shiko videonMë të lexuarat