Prapaskena

Ndeshja e futbollit bëhet qesharake në Përmet, fusha ngjan si pishinë! FSHF ‘miraton’ kushtet skandaloze

Publikuar: 28/11/2021

Në kushte skandaloze të fushës është zhvilluar sot ndeshja e kategorisë së dytë në futbollin shqiptar mes Përmetit dhe Laberisë. Për shkak të shiut në ditët e fundit fusha ngjan më shumë me një pishinë se sa një vend ku luhet futboll.

Më e pakta ndeshja e ditës së sotme duhet të ishte ndërprerë për të mos u bërë qesharake, por kjo shkon më shumë se kaq, pasi FSHF licenson fusha të tilla dhe për më tepër nuk investon për to.Më të lexuarat