Prapaskena

Protesta për vrasjen e Mateos, revoltohen qytetarët para burgut në Vlorë: Do ja rrjep brinjët, nxirreni në shesh ta varim

Publikuar: 21/11/2021

Të afërmit e Mateo Vasiut, janë revoltuar para burgut në Vlorë, ku po mbahet në paraburgim Klodian Çalamani, i cili vrau 8-vjeçarin më 16 nëntor.

Ata kërkojnë që Çalamanin ta nxjerrin nga burgu dhe ta varin në mes të sheshit.

“Nuk ma kanë fajin policët që po më rrinë gardh atje, ma ka fajin ai atje lart. Ta nxjerr aty në mes të sheshit se do e var,  le të shkojmë ne në burg, ne populli i thjesht. Do bëjmë një protestë paqësore. A keni shpirt ju.”

Ndërkohë një tjetër kërkon që të futet brenda ambienteve të burgut.

“Do ja marrë jetën atij, do ja rrjep brinjët një nga një. Ore bëni diçka të më fusni brenda se do ja rregulloj unë atij.”Më të lexuarat