Prapaskena

Ndryshime në selin e PD, Agron Kapllanaj komandohet kryetar i Partisë në Fier

Publikuar: 20/10/2021

Agron Kapllanaj është komanduar kryetar i Partisë Demokratike në Fier, deri në ristrukturimin e degës.

Kapllanaj është një person i qëndrueshëm në Partinë Demokratike. Ai kandidoi i 7 në listën e deputetëve të Fierit dhe arriti të siguronte numrin më të madh të votave, por nuk arriti të marr mandatin për shkak të herësit.

Kujtojmë që prej kohësh selia në Fier ishte pa një kryetar, pasi Luan Baçi dha dorëheqjen për të kandiduar si deputet në zgjedhjet e 25 prillit.



Më të lexuarat