Prapaskena

E bujshme/ Një politikan shqiptar në parajsat fiskale, e zbulon “Pandora Papers”, të përfshira edhe 13 kompani në vendin tonë

Publikuar: 03/10/2021

Miliona dokumente sekrete nga parajsat fiskale janë publikuar ditën e sotme në media, në atë që është rrjedhja më e madhe e dokumenteve të këtij lloji. Të ngjashme me ato të “Panama Papers”, Letrat Pandora zbulojnë Marrëveshjet sekrete dhe asetet e fshehura të disa prej njerëzve më të pasur dhe më të fuqishëm në botë.

Por mes personave që ekspozohen në këto dokumente, është edhe një politikan shqiptar, emri i të cilit nuk bëhet ende i ditur.

Gjithashtu në linkun e të dhënave të publikuara të “Pandora Papers” janë edhe 13 kompani shqiptare, ndërsa pritet dalja e “database” për të parë se cili është politikani dhe kompanitë e përfshira.Më të lexuarat