Prapaskena

“Të të vijë turp”, mbyllet pa filluar Komisioni i Ligjeve, debat mes Klotilda Bushkës dhe Gazment Bardhit

Publikuar: 28/09/2021

Mbyllet mbledhja e Komisionit të Ligjeve pa filluar mire. Deputetët e PD kanë bërë debat me kryetaren e Komisionit, Klotilda Bushka.

“Sipas njoftimit nga Sekretaria e Komisionit, të gjithë anëtarët janë lajmëruar për organizimin e kësaj mbledhjeje online. Të pranishëm janë këta kolegë. Po i marr me radhë sipas ekranit. Damian Gjiknuri, Alqi Bllako, Pëllumbi, Kollcaku, Deliu, Ndreca, Valikaj, Duraku, Celiku, Cyrbja, Xhoxhi, Hasalla dhe Gogu”- tha Bushka.Më të lexuarat