Prapaskena

Rezistenca në Panjshir, talebanët nuk kursejnë qytetarët, 20 të vrarë

Publikuar: 13/09/2021

Pre e luftës së ashpër në Panjshir të Afganistanit kanë rënë dhe qytetarët. Mediat e huaja pretendojnë se talebanët kanë vrarë të paktën 20 civilë.

Lugina e vetme e papushtuar në Afganistan njihet për patriotizëm dhe heroizëm të lartë pasi asnjëherë nuk kanë qenë nën pushtetin e një armiku.

Talebanët nga ana tjetër kanë të gjitha pushtetet dhe armatimet teksa këmbëngulin për të hyrë në Panjshir, por po hasin në rezistencë të fortë.Më të lexuarat