Prapaskena

Nuk është më sekret, Monika Kryemadhi dhe Lulzim Basha të ndarë në Parlament. Kryetarja e LSI-së nuk gris fletën e votimit

Publikuar: 10/09/2021

Nuk është sekret më tashmë që Lulzim Basha dhe aleatja e tij më e madhe, Monika Kryemadhi nuk kanë të njëjtin qëndrim për aksionin opozitar që do tëq ndërmarrin në parlament.

Kryetarja e LSI-së, ndryshe nga Basha, nuk ka pranuar ta grisë fletën e votimit por është ngritur dhe ka kryer votimin e rregullt si të gjithë.Më të lexuarat