Prapaskena

FOTO-LAJM/ Shpërthimet në Kabul, publikohet harta në vendin e sulmeve

Publikuar: 26/08/2021

KABUL- Fotoja e hartës së mëposhtme tregon vendin se ku ndodhen dy sulmet e ditën së sotme në aeroportin e Kabulit.

CNN ka publikuar një hartë të vendit se ku kanë ndodhur shpërthimet në vend. Nga harta e mëposhtme vihet re se Abbey Gate dhe Hotel Baron, ku dhe ishin dy vendet e shpërthimeve ndodhen shumë afër me njëri-tjetrin.Më të lexuarat