Prapaskena

Si reagoi Babis Anagnostopulos kur mësoi se kujdestarinë e vajzës së tij e kishte marrë nëna e Caroline

Publikuar: 29/06/2021

Ndërsa nëna e Carolinës 20-vjeçare, e cila u vra barbarisht nga bashkëshorti i saj, është rrugës për në Athinë për të marrë mbesën e saj Lydia pasi gjykata ia caktoi asaj kujdestarinë, avokati i pilotit 32-vjeçar Babis Anagnostopulos ka treguar cili ishte reagimi i parë i klientit të tij sapo e mësoi.

Avokati, Alexandros Papaioannidis theksoi se piloti pranoi vendimin e drejtësisë, pasi siç kishte deklaruar ai, shqetësimi i parë është siguria e fëmijës.

“Padyshim ai ka pranuar vendimin e prokurorit për të mitur. E vetmja gjë që klienti im thotë është ‘ishte më e mira e mundshme për fëmijën tim’. Drejtësia ka fjalën e parë dhe të fundit dhe vetëm ajo do të gjykojë se cilat janë kushtet e nevojshme”, deklaroi ai karakteristikisht.

Tani, familja e pilotit, sipas urdhrit, do të jetë në gjendje të shohë foshnjën pesë ditë në muaj, dhe oraret do të jenë 10:00-14:00 vetëm në Alonissos.

Duhet të theksohet se të dy palët mund të apelojnë kundër urdhrit brenda 30 ditëve, ndërsa zyra e prokurorit është e detyruar të paraqesë çështjen në gjykatë brenda të njëjtës periudhë, e cila në një kohë të arsyeshme, përfundimisht do të vendosë çështjen e kujdestarisë së foshnjës.Më të lexuarat